این اخبار قدیمی است که شکر می تواند به شدت به اهداف کاهش وزن شما آسیب برساند، اما پس از آن، ما روزانه مقدار زیادی قند مصرف می کنیم. در حالی که متخصصان توصیه می کنند که کنترل دقیقی بر مصرف قند داشته باشید، برخی مطالعات نشان می دهد که ما روزانه تا 22 قاشق چای خوری مصرف می کنیم! با کمال تعجب، شکر سفید تنها منبع قندی نیست که افزایش مییابد و باعث نگرانی میشود، بسیاری از غذاهای روزمره با مقدار زیادی شکر وجود دارند که به اشکال مختلف اضافه میشوند که به افزایش وزن، التهاب و افزایش خطر کمک میکنند. دیابت نوع 2، بیماری قلبی و غیره. در این مقاله به شما کمک می کنیم تا 10 غذای اصلی روزانه را با مقدار زیاد قند و احتمالاً دلیل ناتوانی در کاهش وزن شناسایی کنید.

1. غلات صبحانه:
برخلاف تصور رایج که غلات صبحانه گزینه سالمی هستند، بسیاری از آنها حاوی قند و انواع مختلفی هستند. مصرف این غلات میتواند بدن را با مقادیر بیش از حد قند آغشته کند و همچنین زمانی که باید روز خود را با یک وعده غذایی سالم شروع کنیم. علاوه بر این، این غلات بسته بندی شده، عمدتاً از کربوهیدرات های تصفیه شده تشکیل شده اند، سطح قند خون را مختل می کنند و باعث ترشح انسولین می شوند که باعث تجمع چربی می شود. گنجاندن میوه های شیرین شده در چنین غلات نیز به همان اندازه مشکل ساز است، زیرا آنها با شکر، رنگ های مصنوعی، مواد نگهدارنده و سایر افزودنی هایی که برای جلب نظر کام مصرف کنندگان پوشش داده شده اند. بنابراین، غلات صبحانه را با گزینه های سالم مانند idli، dosa، paratha، poha و غیره تعویض کنید.
2. سس کچاپ و سس:
سس کچاپ چاشنی محبوبی است که بسیاری از هندی ها در وعده های غذایی روزانه خود از آن استفاده می کنند. در حالی که سس کچاپ به طور سنتی بخشی از غذاهای هندی نیست، اما محبوبیت پیدا کرده است و اغلب در غذاهای مختلف گنجانده می شود تا لطافت، طعم و مزه را افزایش دهد. همینطور با گوجه فرنگی و سس های دیگر. یک کچاپ گوجه فرنگی محبوب حاوی حدود دو سوم فنجان شکر در بطری 20 اونسی (1/2 کیلوگرم) خود است. با توجه به میزان سخاوتمندانه ما روزانه از سس کچاپ – به عنوان سس غوطه وری برای تنقلاتی مانند سمبوسه، پاکورا، سیب زمینی سرخ کرده و سیب زمینی، جای نگرانی است. همچنین سس کچاپ و سس یکی از مواد رایج در ساندویچ و برگر است. ناگفته نماند، فروشندگان غذاهای خیابانی هندی اغلب سس گوجه فرنگی را به عنوان چاشنی برای غذاهای محبوب خیابانی مانند چات و پانی پوری پیشنهاد می کنند تا طعم بیشتری به آنها بدهد. ما به این ترتیب خیلی سس و شکر زیادی مصرف می کنیم.

3. سس سالاد:
یک سالاد خانگی با مقدار زیادی سبزیجات را می توان با افزودن مقدار زیادی سس خریداری شده در فروشگاه که اغلب حاوی انبوهی از شکر است به یک غذای ناسالم تبدیل کرد. نه تنها شکر، سس سالاد نیز می تواند مقدار زیادی سدیم، امولسیفایرها و غیره داشته باشد. اینها همچنین کالری بالایی دارند. این را در نظر بگیرید، یک بطری سس سالاد محبوب این مواد را در لیست داشت – سویای تصفیه شده، گلوکز مایع، شکر، پنیر و غیره. بنابراین، باید فهرست مواد تشکیل دهنده را بخوانید تا قندهایی مانند گلوکز مایع را حذف کنید، یا فقط سس خود را بزنید تا برش دهید. کالری های غیر ضروری را کاهش دهید
4. پاشیده های مربا/شکلات:
نان و مربا یک صبحانه اصلی در سرتاسر جهان است، اما کارشناسان بهداشتی خاطرنشان میکنند که این ناسالمترین راه برای شروع روز است، مخصوصاً وقتی نان سفید است و مربای مربای خوبی دارد! بسیاری از ما همچنین عاشق پخش کردن شکلات روی پاراتا و نان هستیم. این را در نظر بگیرید: یک پخش کننده شکلاتی بسیار محبوب “شکر” را به عنوان ماده اولیه آن ذکر می کند و حاوی حداکثر 54 گرم شکر در هر 100 گرم است که تقریباً معادل 209 کالری است! مربا که عمدتاً از شکر تهیه میشود، در رنگها و طعمهای مختلفی وجود دارد که آن را برای بیماران دیابتی یا کسانی که قصد کاهش وزن دارند نامناسب میکند. هنگام تلاش برای کاهش کالری دریافتی، باید تنظیماتی را در رژیم غذایی خود اعمال کنیم، از جمله حذف مربا و شکلات از میز صبحانه. در حالی که بدون شک این اسپردها خوشمزه هستند، کالری متراکم هستند و مانع از تلاش برای چربی سوزی می شوند. همچنین بخوانید: “10 راه برای کاهش سریع درصد چربی بدن”.
5. قهوه شیرین شده:
شکر به قهوه اضافه می شود تا طعم آن را افزایش دهد و برای کسانی که طعم شیرین را ترجیح می دهند لذت بخش تر شود. شیرینی اضافی می تواند هر گونه تلخی یا اسیدی را در قهوه بپوشاند و آن را خوش طعم تر کند. تقاضا برای قهوه شیرین شده منجر به در دسترس بودن شربت های طعم دار مختلف، خامه ها و مخلوط های قهوه از پیش بسته بندی شده شده است که حاوی قندهای اضافه شده هستند. قهوه زمانی بهترین است که سیاه دم شود!
6. ماست کم چرب طعم دار:
ماست یونانی یکی از بهترین منابع پروتئین برای گیاهخواران محسوب می شود. اما ماست کمچرب ممکن است برای جبران طعم ملایم پس از پاره کردن محتوای چربی، مقدار غیرعادی قند اضافهشده داشته باشد (اگرچه مقدار آن میتواند بسته به برند و محصول خاص متفاوت باشد). همیشه ایده خوبی است که برچسب تغذیه یا لیست مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید تا میزان قند موجود در یک محصول خاص ماست کم چرب را تعیین کنید. هنگام انتخاب ماست کمچرب، میتوانید انواع ساده یا بدون شیرینی را انتخاب کنید تا مصرف شکر را به حداقل برسانید. همچنین بخوانید: “در رژیم غذایی کم چرب از چه غذاهایی باید اجتناب کرد؟”
7. گرانولا:
در اینجا یکی دیگر از گزینه های به اصطلاح “سالم” است که می تواند مقدار زیادی قند داشته باشد. بسیاری از محصولات تجاری گرانولا ممکن است دارای شیرین کننده هایی مانند عسل، شربت افرا، شهد آگاو یا شکر قهوه ای برای بهبود طعم و بافت باشند. و این شیرین کننده ها به محتوای قند کلی گرانولا کمک می کنند.
8. موسلی:
موسلی بسته بندی شده در درجه اول شامل غلات چند دانه، جو دوسر است، اما ممکن است برنج، ذرت، سبوس گندم، میوه های شیرین، آجیل مانند بادام، گردو، کشمش، شکر و غیره نیز داشته باشد. همراه با طعم های اضافه شده برای جذب ذائقه مصرف کنندگان. بنابراین، قبل از اینکه بسته بعدی موسلی را به سبد خرید خود اضافه کنید، لیست مواد اولیه را قبل از آن مرور کنید.
9. سوپ:
شرکت های مواد غذایی اغلب “شکر” را به عنوان اولین ماده خود در بسته های سوپ خود ذکر می کنند. شکر میتواند طعم سوپهای بستهبندی شده را با افزودن شیرینی لطیف افزایش دهد و به تعادل طعمها کمک کند، مزههای ناخوشایند را بپوشاند و طعم جذابتری برای مصرفکنندگان ایجاد کند. برخی از سوپ های بسته بندی شده ممکن است حاوی مواد یا طعم هایی باشند که به طور طبیعی تلخ، اسیدی یا با طعم قوی هستند. شکر می تواند به پوشاندن یا کاهش شدت این طعم ها کمک کند و باعث دلپذیرتر شدن سوپ شود.
10. بیسکویت و کلوچه:
می توانید آنها را کوکی یا بیسکویت بنامید، اما شکر یک عنصر کلیدی در بیسکویت ها و کلوچه ها است زیرا شیرینی می دهد و طعم و طعم کلی را افزایش می دهد. شکر همچنین نقش مهمی در بافت و ساختار بیسکویت ها و کلوچه ها دارد. به قهوه ای شدن و کاراملی شدن در حین پخت کمک می کند و در نتیجه تردی، لطافت و بافت دلپذیری به دست می آید. بنابراین، حتی اگر بیسکویت ها بگویند که بدون شکر هستند، هنوز مقداری شکر در آن وجود دارد.
به طور خلاصه، مصرف غذاها و نوشیدنی های شیرین می تواند منجر به دریافت کالری بیش از حد شود که می تواند به افزایش وزن کمک کند. با حذف قندهای اضافه شده، کالری دریافتی خود را به طور کلی کاهش می دهید، و ایجاد کسری کالری و کاهش وزن را آسان تر می کند. مهمتر از همه، اگر کاهش وزن در ذهن شماست، نوع رژیم غذایی مناسب می تواند به کاهش پوند اضافی شما کمک کند، و برنامه های رژیم غذایی Rati Beauty به شما کمک می کند تا وزن اضافی و همچنین اینچ را کاهش دهید. برای جزئیات بیشتر اپلیکیشن Rati Beauty را دانلود کنید.
چرا محصولات کم چرب و بدون چربی برای کاهش وزن خوب نیستند؟
10 راه برای کاهش سریع درصد چربی بدن
منبع: https://makeupandbeauty.com/foods-high-amount-sugar/